Izvor: S media, 07.Apr.2013, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U BIH: Učenice srednje škole pružaju seksualne usluge za novac za užinu i cigarete

Policija u Lukavcu nedavno je dobila prijavu o navodnom prostituisanju srednjoškolki koje pohađaju Ekonomsku školu u ovom gradu u BiH. Nakon prijave, MUP TK pokrenuo je istragu.

Policiji je prijavljeno da nekoliko njih odlazi u stan starijeg muškarca, koji se nalazi u neposrednoj blizini škole, i ima seksualni odnos sa njim. On im, kako je prijavljeno, daje novac za užine i cigarete, zbog čega neke od njih završavaju u stanu.

- Ispitani su neki od svedoka, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << a i dalje se radi na potvrđivanju navoda iz prijave - kažu u policiji

Priču je slučajno otkrila jedna od učenica, koja je s drugaricom nedavno otišla do ovog stana da bi uzela novac koji joj je prethodno obećan za cigarete. Kada je videla o čemu se radi, pobegla je iz stana, a slučaj prijavila policiji. Stanari zgrade takođe su primetili česte dolaske učenica.

(Dnevni avaz)

Foto: guliver/thinkstock (ilutracija)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skandal u BiH: Srednjoškolke pružaju seksualne usluge

Izvor: Vesti-online.com, 07.Apr.2013

Policija u Lukavcu nedavno je dobila prijavu o navodnom prostituisanju srednjoškolki koje pohađaju Ekonomsku školu u ovom gradu u BiH. Posle prijave, MUP TK pokrenuo je istragu...Policiji je prijavljeno da nekoliko njih odlazi u stan starijeg muškarca, koji se nalazi u neposrednoj blizini škole,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Skandal u Lukavcu: Učenice srednje škole pružaju seksualne usluge za novac za užinu i cigarete

Izvor: Cafe.ba, 07.Apr.2013

Policiji prijavljeno da nekoliko učenica odlazi u stan starijeg muškarca koji se nalazi u blizini škole i ima seksualni odnos sa njim.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.