STRAVIČNA SMRT BRAČNOG PARA U VELIKOJ KLADUŠI: Maloletnici im upali u kuću, ubili ih, pa pokrali

Izvor: Večernje novosti, 23.Mar.2019, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNA SMRT BRAČNOG PARA U VELIKOJ KLADUŠI: Maloletnici im upali u kuću, ubili ih, pa pokrali

U velikokladuškom naselju Šumatac u BiH ubijen je stariji bračni par Đogić U velikokladuškom naselju Šumatac u BiH ubijen je stariji bračni par Đogić.Komesar policije USK Mujo Koričić potvrdio je da je policija na terenu i da je o svemu obavešten tužilac."Meštani su javili da su pronašli tela, a mi proveravamo o čemu se tačno radi", kazao je kratko Koričić.Kako se saznaje, dva maloletnika počinila su ovaj stravični zločin tako što su tupim predmetom ubili >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << dvoje penzionera. Navodno, jedan ima 15 i po godina, dok je drugi počinilac star 16 godina.Prvo je uhapšen 15-godišnjak koji je otkrio identitet svog saučesnika i za njim istražitelji tragaju.Nesrećni starci su ubijeni u subotu, a na mestu zločina vidljivi su tragovi borbe, jer su pokušavali da se odbrane.Iz kuće su odneseni novac i ostale dragocenosti, a maloletnici su, takođe, ukrali automobil od ubijenih penzionera koji su nekoliko sati koristili, prenosi Avaz.ba.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Detalji brutalnog ubistva: Maloljetnici ubili dvoje penzionera kod Velike Kladuše

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Mar.2019

VELIKA KLADUŠA - Isplivali su detalji brutalnog ubistva starijeg bračnog para, supružnika Đogić u mjestu Šumatac kod Velike Kladuše.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Brutalni zločin potresao Krajinu: Maloljetnici ubili dvoje penzionera

Izvor: SandzakPress.net, 23.Mar.2019

Dvije starije osobe pronađene su mrtve danas u naselju Šumatac kod Velike Kladuše. Kako je za Radiosarajevo.ba potvrdio dežurni operativni u MUP-u USK, trenutno se obavlja uvišđaj nakon kojeg će biti poznati svi detalji. Kako nezvanično saznajemo, dvojica maloljetnika počinila su ovaj zločin...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.