Izvor: S media, 23.Apr.2013, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVA U KAKNJU: Muž ženu udario automobilom pa je zaklao na očigled njene majke i slučajnih prolaznika!

Portparolka MUP-a ZDK Aldina Ahmić istakla je da policija vrši uviđaj i da će više informacija biti poznato tokom dana.

-Ubijena je ženska osoba, a počinilac ubistva je priveden i trenutno se nalazi u službenim prostorijama.

Nezvanično se saznaje da je Amel Marušić svojoj ženi Nasihi Marušić naneo smrtne povrede. Prema izjavama očevidaca učinio je to automobilom i ubodima nožem. Nesrećna žena i njen suprug, živeli su u mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Dumanac u bračnoj zajednici oko šest godina.

Imaju petogodišnje dete, a poslednjih nekoliko nedelja navodno su živeli odvojeno.

- Čovek je prvo udario svoju ženu automobilom. Ona je bila sa majkom, potom je izašao sa nožem u ruci i zaklao je na očigled prolaznika, mene, majke… Zatim je munjevitim udarcima počeo udarati po telu već tako mrtve – ispričala je jedna žena koja je prisustvovala ovom šokantnom događaju.

Nakon što je počinio ubistvo, Amel se prijavio policiji, tako što ih je telefonom obavijestio šta je uradio. Poslije toga, policijska patrola je stigla na mesto događaja i privela ga.

(nezavisne)

Foto:PrtSc/youtube

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Strava u Kaknju: Muž ženu udario autom pa je zaklao na ulici!

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Apr.2013

KAKANJ - Na ulici u Kaknju, danas oko 10:30 časova, ubijena je žena.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.