ŠOK: Pronađeno BEŽIVOTNO TELO, meštani SUMNJAJU samo na jedno!

Izvor: BKTV News, 24.Feb.2018, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK: Pronađeno BEŽIVOTNO TELO, meštani SUMNJAJU samo na jedno!

Policija je odmah stigla na lice mesta.

C.S. (62) pronađen je mrtav na lokalnom putu u mestu Glavičorak u Bijeljini gde je živeo, a pored njega i njegov bicikl kojim se često vozio po selu.

Kako Blic nezvanično saznaje, na njegovom telu nisu nađeni tragovi nasilja, te da se radi o prirodnoj smrti.

Oni koji ga poznaju veruju da je on pao sa bicikla jer mu je pozlilo tokom vožnje obzirom da je imao dijabetes.

U Policijskoj upravi Bijeljina su >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << rekli da je u četvrtak nepoznata muška osoba prijavila da je pronađeno beživotno telo C. S. iz Glavičorka.

"Na lice mesta su izašli službenici Policijske uprave Bijeljina koji preduzimaju mere i radnje na utvrđivanju uzroka smrti", rekli su u policiji.

Meštani Glavičorka pričaju da je on u četvrtak krenuo da jednom od meštana u selu pomogne da izreže drva. Samo im je bilo čudno što pored njega nisu našli motornu pilu koju je nosio sa sobom kad god je išao nekom da pomaže sa drvima.

"Čula sam da se u četvrtak ujutro jednom od komšija požalio da se ne oseća baš dobro. Verovatno nije imao snage da uzme svoju pilu i ponesen je sa sobom. Eto, to vam govori kako je bio dobar čovek, hteo je da pomogne i kada se nije osećao najbolje", priča jedna od meštanki.

Od onih koji ga poznaju saznajemo da je nađen u blizini njegove kuće. Pričaju da nije odmakao previše kada mu je pozlilo i da je pao sa bicikla pored kanala. Nažalost, niko od meštana u tom momentu nije prošao tim lokalnim putem u momentu kada je nesrećnom čoveku pozlilo.

Na zemlji ga je pronašao slučajni prolaznik koji je primetio da on ne daje znakove života i pozvao policiju.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.