SMEJALI SU MU SE DOK JE UMIRAO, A ON JE SPASAO HILJADE ŽIVOTA: Molio se da u smrt ne povede još nekog! Milenko ovo nije zaslužio!

Izvor: Kurir, 21.Maj.2019, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMEJALI SU MU SE DOK JE UMIRAO, A ON JE SPASAO HILJADE ŽIVOTA: Molio se da u smrt ne povede još nekog! Milenko ovo nije zaslužio!

Snimak koji je na društvenim mrežama osvanuo pre tri godine, kao smrt užuvo na putu u blizini Mostara već je izazvao dosta negativnih komentara, međutim tek kada je jedan od prijatelja poginulog Milenka Pudara objavio pozadinu priče, mnogi su se zapitali kakvi smo to ljudipostali.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISTINA o snimku koji je juče ŠOKIRAO REGION: Smejali se i mislili da je PIJAN, uzrok nesreće je MNOGO TUŽNIJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2019

Snimak koji je na društvenim mrežama osvanuo kao smrt užuvo na putu u blizini Mostara već je izazvao dosta negativnih komentara, međutim tek kada je jedan od prijatelja poginulog Milenka Pudara objavio pozadinu priče, mnogi su se zapitali kakvi smo to ljudi postali...Naime, dok je muškarac koji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

SMEJALI SU MU SE DOK JE UMIRAO, A ON JE SPASAO HILJADE ŽIVOTA: Mislili su da vozi pijan, a on je umirao od dijabetesa! Milenko ovo nije zaslužio!

Izvor: RTV Pink, 21.Maj.2019

Uznemirujući snimak teške nesreće kod Mostara zgrozio je javnost. Naime, autor snimka se smejao Milenku koji je umirao misleći da je pijan, a sada je njegov prijatelj otkrio ISTINU!

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.