SKANDAL U CRNOJ GORI! NOVA BRUKA I SRAMOTA! Službenik ministarstva snimio pesmu u kojoj PLJUJE SVEŠTENIKE (VIDEO)

Izvor: Kurir, 02.Jun.2020, 10:49

SKANDAL U CRNOJ GORI! NOVA BRUKA I SRAMOTA! Službenik ministarstva snimio pesmu u kojoj PLJUJE SVEŠTENIKE (VIDEO)

Savetnik u Ministarstvu prosvete Crne Gore Marko Šćepanović snimio je pesmu u kojoj vređa sveštena lica aludirajući da oni kradu pare sa ikona i da valjaju heroin.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaposleni u crnogorskom ministarstvu u žiži javnosti: Spot u kom vređa sveštenike VIDEO

Izvor: B92, 02.Jun.2020

Savetnik u Ministarstvu prosvete CG Marko Šćepanović u žiži je javnosti, zbog pesme koju je snimio - vređa sveštenike, aludira da kradu pare sa ikona...Ova pesma je nastala pre dve godine, prenosi Borba.me. U pesmi Šćepanović, kome i na Fejsbuk stranici piše da je zaposlen u resoru kod Damira...

Nastavak na B92...

Savjetnik u crnogorskom ministarstvu snimio pjesmu koja vrijeđa sveštenike

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jun.2020

PODGORICA - Savjetnik u Ministarstvu prosvjete Crne Gore Marko Šćepanović snimio je pjesmu u kojoj vrijeđa sveštena lica aludirajući da oni kradu pare sa ikona i da valjaju heroin.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.