Prvo oglašavanje Milatovića: Poslaću Mila u političku penziju

Izvor: B92, 19.Mar.2023, 23:59

Prvo oglašavanje Milatovića: Poslaću Mila u političku penziju

Kandidat Pokreta Evropa sad Jakov Milatović, koji je prošao u drugi krug predsedničkih izbora u Crnoj Gori, poručio je večeras da će pobediti Mila Đukanovića.

"Ovo je pobeda svih onih koji su baklju slobode nosili 30 godina, onih koji su bili diskriminisani, čija su deca išla trbuhom za kruhom, koji su bili siromašni. Ovo je pobeda jednakije i pravednije Crne Gore“, kazao je on.

Zahvalio je svim partijama i listama koje su ga podržali i naglasio da je ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "pobeda cele Crne Gore, pobeda koje su generacije i generacije čekale“.

Prema njegovim rečima, 2. aprila će poslati Đukanovića u političku penziju.

Milatović je zahvalio i medijima, intelektualcima i građanskim aktivistima koji su željeli bolju i pravedniju Crnu Goru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović,   Penzija,   Predsednički izbori

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Milatović o drugom krugu izbora: Mila Đukanovića ćemo 2. aprila poslati u političu penziju

Izvor: Danas, 20.Mar.2023, 00:03

Predsednički kandidat Pokreta Evropa sad i učesnik drugog kruga izbora, Jakov Milatović, poručio je da je njegov rezultat pobeda svih onih koji su baklju slobode prethodnih 30 godina nosili u Crnoj Gori, koji su bili diskriminisani, koji su napustili zemlju, doživeli nepravdu, bili siromašni..

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.