Prva žrtva smrzavanja u regionu: Majka troje dece pronađena mrtva pored puta

Izvor: BKTV News, 05.Jan.2017, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva žrtva smrzavanja u regionu: Majka troje dece pronađena mrtva pored puta

Žena (35) pronađena je mrtva pored puta jutros između Hlebina i Gabajeve Grede kod Koprivnice u Hrvatskoj.

Prema nezvaničnim informacijama, u pitanju je Ivana Cimerman iz Hlebina, majka troje dece, piše Jutarnji. Obdukcijom nije ustanovljena nasilna smrt, pa je isključena je mogućnost da je stradala u saobraćaju, a pretpostavlja se da se žena smrzla.

Meštani pričaju da se sinoć zaputila pešice iz porodične kuće u Hlebinama do Repaša u kojem joj žive roditelji. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Dva mesta su udaljena 15-ak kilometara i prilično je neobično da je mlada majka odlučila peške da krene u hladnu, zimsku noć neosvetljenim lokalnim putevima.

Njeno telo je jutros pronašao vozač automobila i odmah alarmirao hitnu i policiju, ali bilo je već kasno.

Polarna zima zahvatiće region: Orkanski vetrovi nosiće sve pred sobom, temperatura minus 29

Ako se prve informacije pokažu tačnima, biće to prva žrtva smrzavanja ove godine u Hrvatskoj.

Inače, zbog ledenog talasa koji stiže u Srbiju, sve službe spremne i u pojačanoj pripravnosti, navode nadležni. U petak i za vikend u Srbiji će biti veoma hladno i vetrovito, sa jutarnjim temperaturama do minus 15, na planinama i do minus 22. U jugoistočnim i centralnim delovima zemlje padaće sneg, a u brdsko-planinskim predelima očekuje se i stvaranje snežnih nanosa.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Tuga: Smrzla se majka troje male dece

Izvor: Mondo, 05.Jan.2017

U Hrvatskoj je registrovana prva žrtva hladnoće, a reč je o ženskoj osobi koja je pronađena jutros na putu između Hlebina i Gabajeve Grede kod Koprivnice...Foto: MONDO/Predrag Vujuć..Obdukcijom nije ustanovljena nasilna smrt, pa je isključena mogućnost da je žena stradala u saobraćaja...Pretpostavlja...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.