HR: Telo žene pored puta, smrzla se preko noći?

Izvor: B92, 05.Jan.2017, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HR: Telo žene pored puta, smrzla se preko noći?

Telo ženske osobe pronađeno je u Hrvatskoj oko devet sati pored puta između Hlabina i Gabajeve Grede kod Koprivnice, prenose hrvatski mediji.

Kako navode, obdukcijom nije ustanovljena nasilna smrt, pa je isključena mogućnost da je žrtva saobraćajne nesreće. Pretpostavlja se da se žena smrzla.

“Jutarnji” nezvanični saznaje da je reč o I. C. (35) iz Hlebina, majci troje maloletne dece. Meštani navode da je ona u sredu uveče peške krenula iz porodične >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kuće u Hlebinama do Repeša, gde joj žive roditelji.

Između dva mesta ima oko 15 kilometara.

Telo žene pored puta pronašao je vozač automobila koji je pozvao Hitnu pomoć i policiju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prva žrtva smrzavanja u regionu: Majka troje dece pronađena mrtva pored puta

Izvor: BKTV News, 05.Jan.2017

Žena (35) pronađena je mrtva pored puta jutros između Hlebina i Gabajeve Grede kod Koprivnice u Hrvatskoj...Prema nezvaničnim informacijama, u pitanju je Ivana Cimerman iz Hlebina, majka troje dece, piše Jutarnji. Obdukcijom nije ustanovljena nasilna smrt, pa je isključena je mogućnost da je stradala...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.