Izvor: RTS, 07.Jul.2022, 20:49

Protest i u Tirani, demonstranti nezadovoljni Edijem Ramom i skokom cena

Građani i aktivisti opozicione Demokratske partije Salija Beriše protestuju ispred zgrade Vlade Albanije u Tirani.
Demonstranti su se oko 19 časova okupili na Bulevaru mučenika nacije, kako bi izrazili nezadovoljstvo rukovođenjem Edija Rame i velikim skokom cena.

Kordoni policije obezbeđuju protest, kao i okolne institucije.
Ambasada SAD, koja se nalazi na nekoliko stotina metara od mesta protesta, poručila je ranije danas svojim građanima u Albaniji da se drže dalje od mase zbog mogućnosti da dođe do nereda.
Protest zasad protiče bez incidenata.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protest opozicije u Tirani: „Albanija je u opasnosti“

Izvor: Danas, 07.Jul.2022

Protest opozicije u Tirani ispred kabineta premijera Edija Rame organizovan je večeras pod okriljem Demokratske stranke Albanije Salija Beriše, bivšeg premijera i predsednika.

Nastavak na Danas...

Veliki skok cijena izveo ljude na ulice Tirane

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jul.2022

TIRANA - Građani i aktivisti opozicione Demokratske partije Salija Beriše protestuju ispred zgrade Vlade Albanije u Tirani, a protest protiče bez incidenata.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.