Preminula majka koja je pucala na sinove

Izvor: Blic, 05.Maj.2012, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula majka koja je pucala na sinove

Milena Došen, koja je jutros u porodičnoj kući u Kozarskoj Dubici iz pištolja ubila jednog sina, a teško ranila drugog sina, preminula je u banjalučkom Kliničkom centru od posledica trovanja esencijom, javila je Fena.

Pretpostavlja se da je Milena Došen (49) u teškom psihičkom rastrojstvu pucala u dvojicu sinova, Srđana (27) i Dragana (24) dok su spavali, a zatim pokušala da se ubije tako što je popila esenciju.

Ona je prevezena u banjalučku bolnicu u veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << teškom stanju, dok je njen sin Srđan preminuo na putu u bolnicu.

Dragan je primljen na jedinicu Intenzivne nege Kliničnog centra u Banjaluci sa prostrelnom povredom glave i prognoze o njegovom zdravlju su neizvesne.

Kako je saopštila Nataša Štrkić iz Službe za odnose s javnošću Kliničkog centra, Draganu Došenu urađen je skener glave i ostale dijagnostičke procedure, nakon čega je operisan.

Otac nastradalih mladića, Željko Došen, u trenutku tragičnog događaja bio je u crkvi, gde je otišao da kupi sveću za sutrašnju porodičnu krsnu slavu Đurđevdan, a po povratku kući zatekla ga je stravična slika nastradalih sinova i supruge u nervnom rastrojstvu.

Željko Došen je u stanju šoka hospitalizovan u Domu zdravlja u Kozarskoj Dubici.

Povezane vesti: Ohajo: Vlasnik oslobodio divlje zveri, pa se ubio

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dubica: Pucala sinovima u glavu

Izvor: Večernje novosti, 05.Maj.2012

Tragedija u porodičnoj kući u Kozarskoj Dubici, majka jednog sina ubila, drugog ranila. Milena Došen preminula od posledica trovanja esencijom, a sin Dragan operisan u banjalučkom Kliničkom centru

Nastavak na Večernje novosti...

Preminula žena koja je ubila jednog, a ranila drugog sina

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2012, 03:45

Milena Došen iz Kozarske Dubice, koja je jutros u porodičnoj kući ubila jednog sina, a drugog teško ranila, preminula je u banjalučkom Kliničkom centru, potvrdila je zamenica portparola Okružnog tužilaštva Banjaluka Mira Miletić...Miletićeva je novinarima rekla da je Dragan Došen, koji je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Srđan Došen pogođen jednim metkom u sljepoočnicu, majka preminula sinoć

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Maj.2012

BANjALUKA - Obdukcija tijela dvadesetsedmogodišnjeg Srđana Došena, kojeg je iz pištolja ubila njegova majka Milena, pokazala je da je pogođen jednim metkom u desnu sljepoočnicu, rekla je Srni zamjenik portparola banjalučkog Okružnog tužilaštva Mira Miletić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Majka pucala na sinove dok su spavali

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Maj.2012

Obdukcija tela Srđana Došena (27) iz Kozarske Dubice, kojeg je iz pištolja ubila njegova majka Milena, pokazala je da je pogođen jednim metkom u desnu slepoočnicu, rekla je zamenik portparola banjalučkog Okružnog tužilaštva Mira Miletić

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.