Tragedija: Majka sinovima pucala u glavu dok su spavali

Izvor: S media, 06.Maj.2012, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija: Majka sinovima pucala u glavu dok su spavali

Obdukcija tela Srđana Došena (27) iz Kozarske Dubice, kojeg je iz pištolja ubila njegova majka Milena Došen, pokazala je da je pogođen jednim metkom u desnu slepoočnicu, rekla je zamenik portparola banjalučkog Okružnog tužilaštva Mira Miletić. Miletićeva je dodala da je na Srđana pucano iz pištolja marke CZ kalibra 7,62 milimetra.

Tragedija: Majka ubila sina, drugi teško ranjen (FOTO)

Banja Luka: Preminula majka koja je pucala u sinove
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Marini Andrejić za ubistvo sina 20 godina

Srđanov brat Dragan Došen (24), u koga je, takođe juče ujutru, pucala majka Milena, operisan je, nalazi se u dubokoj komi, priključen je na aparate za disanje i dalje prognoze su neizvesne, saopšteno je iz banjalučkog Kliničkog centra.

Prema rečima dežurnog lekara Dragana Miloševića, stanje ovog pacijenta je izuzetno teško.

Pucala, pa se otrovala

Milena Došen iz Kozarske Dubice pucala je u dvojicu sinova u teškom psihičkom rastrojstvu u trenutku dok su oni spavali, a zatim je popila eseniciju i kasnije tokom dana preminula od posledica trovanja.

Zbog ove tragedije u Kozarskoj Dubici je sutra proglašen dan žalosti. Nastradali Srđan Došen bio je vlasnik diskoteke "Kalipso" u Kozarskoj Dubici, dok je teško povređeni Dragan bio zaposlen u opštini Kozarska Dubica kao komunalni policajac, a obavljao je i funkciju predsednika Opštinskog odbora mladih SNSD-a Kozarska Dubica.

Načenik opštine Kozarska Dubica Nino Jauz je, kako su preneli banjalučki mediji, rekao da Dubica juče pretrpila veliki šok i gubitak zbog tragedije porodice Došen.

On je kazao da je reč o uzornoj porodici i dobrim momcima koje su svi znali i voleli.

Direktor Doma zdravlja "Kozma i Damjan" u Kozarskoj Dubici Radenko Reljić potvrdio je da je Milena Došen 10 godina bila redovan pacijent Centra za mentalno zdravlje u Kozarskoj Dubici.

On je potvrdio da se Milena Došen javila lekaru veče pre tragičnog događaja jer se nije osećala dobro, te da je u dubičkom Domu zdravlja primila infuziju sa antipsihološkom terapijom, nakon čega je puštena kući.

Reljić je naveo da obolela tada nije pokazivala znakove bilo kakve agresije, te da je otpuštena u dobrom stanju.

Bolnički izvori u Kozarskoj Dubici potvrdili su da je otac nastradalih mladića Željko Došen, koji je juče hospitalizovan nakon porodične tragedije, danas stabilnijeg zdravstvenog stanja i da je otpušten na kućno lečenje.

Tragedija uoči proslave Đurđevdana: Pucala u sinove koje je obožavala - opširnije OVDE.

(Tanjug)

FOTO: Nezavisne

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.