Svet

0

Majka pucala na sinove dok su spavali

Autor: AM

Izvor: Tanjug

Majka pucala na sinove dok su spavali

Miletićeva je dodala da je na Srđana pucano iz pištolja marke CZ kalibra 7,62 milimetra.

Srđanov brat Dragan Došen (24), u koga je, takođe juče ujutru, pucala maka Milena, operisan je, nalazi se u dubokoj komi, priključen je na aparate za disanje i dalje prognoze su neizvesne, saopšteno je iz banjalučkog Kliničkog centra.

Prema rečima dežurnog lekara Dragana Miloševića, stanje ovog pacijenta je izuzetno teško.

Milena Došen iz Kozarske Dubice pucala je u dvojicu sinova u teškom psihičkom rastrojstvu u trenutku dok su oni spavali, a zatim je popila eseniciju i kasnije tokom dana preminula od posledica trovanja.

Zbog ove tragedije u Kozarskoj Dubici je sutra proglašen dan žalosti. Nastradali Srđan Došen bio je vlasnik diskoteke "Kalipso" u Kozarskoj Dubici, dok je teško povređeni Dragan bio zaposlen u opštini Kozarska Dubica kao komunalni policajac, a obavljao je i funkciju predsednika Opštinskog odbora mladih SNSD-a Kozarska Dubica.

Načenik opštine Kozarska Dubica Nino Jauz je, kako su preneli banjalučki mediji, rekao da Dubica juče pretrpila veliki šok i gubitak zbog tragedije porodice Došen.

On je kazao da je reč o uzornoj porodici i dobrim momcima koje su svi znali i voleli.

Direktor Doma zdravlja "Kozma i Damjan" u Kozarskoj Dubici Radenko Reljić potvrdio je da je Milena Došen 10 godina bila redovan pacijent Centra za mentalno zdravlje u Kozarskoj Dubici.

On je potvrdio da se Milena Došen javila lekaru veče pre tragičnog događaja jer se nije osećala dobro, te da je u dubičkom Domu zdravlja primila infuziju sa antipsihološkom terapijom, nakon čega je puštena kući.

Reljić je naveo da obolela tada nije pokazivala znakove bilo kakve agresije, te da je otpuštena u dobrom stanju.

Bolnički izvori u Kozarskoj Dubici potvrdili su da je otac nastradalih mladića Željko Došen, koji je juče hospitalizovan nakon porodične tragedije, danas stabilnijeg zdravstvenog stanja i da je otpušten na kućno lečenje.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR