Pljevlja: Ostavio vezanu devojčicu u šumi

Izvor: Večernje novosti, 27.Avg.2015, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljevlja: Ostavio vezanu devojčicu u šumi

PLjEVLjA – Pljevaska policija je uhapsila i predala Tužilaštvu Miljana Markovića (54) zbog sumnje da je u sredu u pljevaskom selu Vodno protivpravno zadržao četrnaestogodišnju devojčicu M.M.Marković je, sumnja se, u sredu došao do devojčice koja je čuvala stoku na oko kilometari po od svoje kuće. Tom prilikom je poveo sa tog mesta da bi nakon što su se udaljili od stoke svezao za smrču.Prema izvorima bliskim istrazi, Marković je od devojčice, sa čijom porodicom je u daljim rodbinskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << vezama, ali u lošim odnosima, tražio da kaže gde se u kući njenih roditelja nalazi novac od građe koje je njen otac prethodno prodao. Marković je znao da je otac devojčice prodao oko 20 kubika građe, što približno može da iznosi oko 2.000 evra.Kako devojčica nije htela da oda gde se novac nalazi, Marković ju je ostavio svezanu za smrču i otišao. Četrnesetogodišnju devojčicu pronašao je otac u noći između srede i četvrtka, nakon što je biše sati bila vezana.Tužilaštvo je Markoviću odredilo zadržavanje od 72 časa a najverovatnije će, prema izvorima bliskim istrazi, zatražiti da mu sud odredi jednomesečno zadržavanje.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zavezao devojčicu za drvo i otišao?

Izvor: Mondo, 27.Avg.2015

Pljevaska policija uhapsila je Miljana Markovića (54) zbog sumnje da je u sredu u pljevaljskom selu Vodno protivpravno zadržao četrnaestogodišnju devojčicu...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..  Kako pišu Večernje novosti, Marković je predat Tužilaštvu...Sumnja se da je on u sredu došao...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.