Pljevlja: Ostavio vezanu devojčicu u šumi

M. D.

27. 08. 2015. u 17:40

Tužilaštvo odredilo 72-časovno zadržavanje Miljanu Markoviću iz pljevaljskog sela Vodno jer je svoju dalju rođaku (14) vezao za smrču tražeći od nje da otkrije gde njen otac drži novac od građe koju je prodao

Пљевља: Оставио везану девојчицу у шуми

Ilustracija, Foto Getty Images

PLjEVLjA – Pljevaska policija je uhapsila i predala Tužilaštvu Miljana Markovića (54) zbog sumnje da je u sredu u pljevaskom selu Vodno protivpravno zadržao četrnaestogodišnju devojčicu M.M.

Marković je, sumnja se, u sredu došao do devojčice koja je čuvala stoku na oko kilometari po od svoje kuće. Tom prilikom je poveo sa tog mesta da bi nakon što su se udaljili od stoke svezao za smrču.

Prema izvorima bliskim istrazi, Marković je od devojčice, sa čijom porodicom je u daljim rodbinskim vezama, ali u lošim odnosima, tražio da kaže gde se u kući njenih roditelja nalazi novac od građe koje je njen otac prethodno prodao.

Marković je znao da je otac devojčice prodao oko 20 kubika građe, što približno može da iznosi oko 2.000 evra.

Kako devojčica nije htela da oda gde se novac nalazi, Marković ju je ostavio svezanu za smrču i otišao.

Četrnesetogodišnju devojčicu pronašao je otac u noći između srede i četvrtka, nakon što je biše sati bila vezana.

Tužilaštvo je Markoviću odredilo zadržavanje od 72 časa a najverovatnije će, prema izvorima bliskim istrazi, zatražiti da mu sud odredi jednomesečno zadržavanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Dumar

27.08.2015. 18:28

To ne moze da uradi normalan covek. Sta je ocekivao kad ju je, vezanu, ostavio da prenoci u sumi? Ne, ne, on nije normalan. Dobro je da ju je otac pronasao, da nije naka zver.

Nn

27.08.2015. 20:39

@Dumar - ovo mora doooobrooo da se kazni.On nije normalan, meni da neko takoNesto uradi detetu, neznam al ne garantujemDa bi zakon Sproveli na vreme.

Чикириз

27.08.2015. 18:33

Због оваквих,свакодневних лудака скоро да ми се више и не читају новине!

dragan cvtkovic

28.08.2015. 13:01

Izgubili smo svaku lepu stranu ljudskog bica.Zlo nam je postalo normalno....Ovog kretena treba osuditi na 20 godina za otmicu i pokusaj ubistva,jer njemu svakako nije mesto medju ljudima!

Student

28.08.2015. 14:28

Ma kakvih mesec dana,zatvoriti dozivotno.Koliki je samo stres dete dozivelo,sve to ostavlja posledice i na psihu i na fiziologiju organizma.Devojcica je pravi heroj i pod tim stresom nije odala i izdala svoj dom.

Pekmez

28.08.2015. 16:21

@student procitaj tekst malo pazljivije. U pitanju je jednomesecno zadrzavanje, ne kazna zatvora. Ako tako citas i knjige iz kojih ucis...