Zavezao devojčicu za drvo i otišao?

Izvor: Mondo, 27.Avg.2015, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavezao devojčicu za drvo i otišao?

Pljevaska policija uhapsila je Miljana Markovića (54) zbog sumnje da je u sredu u pljevaljskom selu Vodno protivpravno zadržao četrnaestogodišnju devojčicu.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

  Kako pišu Večernje novosti, Marković je predat Tužilaštvu.

Sumnja se da je on u sredu došao do devojčice M.M. koja je čuvala stoku na oko kilometar i po od svoje kuće, poveo je sa tog mesta i svezao za smrču.

Od devojčice, sa čijom porodicom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je u daljim rodbinskim vezama, ali u lošim odnosima, tražio je da kaže gde se u kući njenih roditelja nalazi novac od građe koje je njen otac prethodno prodao.

Devojčica nije htela da oda gde se novac nalazi, pa ju je Marković ostavio svezanu za smrču i otišao.

Pronašao ju je otac u noći između srede i četvrtka, nakon što je više sati bila vezana.

Tužilaštvo je Markoviću odredilo zadržavanje od 72 sata. Prema izvorima bliskim istrazi, najverovatnije će zatražiti da mu sud odredi jednomesečno zadržavanje, pišu Večernje novosti.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.