Orban: Sorosa zaustaviti svim zakonskim sredstvima

Izvor: RTS, 18.Feb.2018, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orban: Sorosa zaustaviti svim zakonskim sredstvima

Premijer Mađarske Viktor Orban poručio je da neće stajati mirno dok ima onih koji sprovode planove milijardera Džordža Sorosa, aludirajući na navodni Sorosev plan da "uvozi" migrante u Evropu.
"Ukoliko je potrebno, koristićemo sve jače i jače zakonsko 'oružje' da se izborimo s tim planom", rekao je Orban u govoru u kojem je ocenio rad svoje vlade, a prenosi MTI.

Kako je istakao u govoru >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Budimpešti, prvi korak u tome je "zaustaviti Sorosa".
Orban je takođe rekao da će svako ko je "preokupiran" migracijama i migrantima morati da se prijavi za "nacionalnu bezbednosnu licencu" kako bi mogao da sprovodi svoje aktivnosti.
Mađarski premijer je poručio i da će sve nevladine organizacije morati da budu transparentne po pitanju svojih finansija, a da će one koje to ne urade biti zabranjene, bez obzira na to koliko su moćne ili bogate.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Orban: Soroša zaustaviti svim zakonskim sredstvima

Izvor: Blic, 18.Feb.2018

Premijer Madjarske Viktor Orban poručio je danas da neće stajati mirno dok ima onih koji sprovode planove milijardera Džordža Soroša, aludirajući na navodni Sorošev plan da "uvozi" migrante u Evropu..."Ukoliko je potrebno, koristićemo sve jače i jače zakonsko 'oružje' da se izborimo s tim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.