Zaustaviti Soroša svim sredstvima, koristićemo sve jače i jače oružje!

Izvor: BKTV News, 18.Feb.2018, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zaustaviti Soroša svim sredstvima, koristićemo sve jače i jače oružje!"

"Nećemo stajati mirno!"

Premijer Mađarske Viktor Orban poručio je danas da neće stajati mirno dok ima onih koji sprovode planove milijardera Džordža Soroša, aludirajući na navodni Sorošev plan da "uvozi" migrante u Evropu.

FOTO: Tanjug/AP/Zoltan Mathe

"Ukoliko je potrebno, koristićemo sve jače i jače zakonsko ''oružje'' da se izborimo s tim planom", rekao je Orban u govoru u kojem je ocenio rad svoje vlade, a prenosi MTI.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
Kako je rekao u govoru u Budimpešti, prvi korak u tome je "zaustaviti Soroša".

FOTO: Tanjug/AP/Pablo Gorondi

On je takođe rekao da će svako ko je "preokupiran" migracijama i migrantima morati da se prijavi za "nacionalnu bezbednosnu licencu" kako bi mogao da sprovodi svoje aktivnosti.

Orban je poručio i da će sve nevladine organizacije morati da budu transparentne po pitanju svojih finansija, a da će one koje to ne urade biti zabranjene, bez obzira na to koliko su moćne ili bogate.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.