Na protestu u Podgorici ponovljeni zahtevi za smenu državnog vrha

Izvor: Vesti-online.com, 24.Mar.2019, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na protestu u Podgorici ponovljeni zahtevi za smenu državnog vrha

U Podgorici je večeras održan šesti protest u organizaciji pokreta "97.000-Odupri se", sa koga su ponovljeni raniji zahtevi da najviši državni zvaničnici, specijalni i glavni državni tužioci podnesu ostavke, kao i Savet RTCG.

Naredni protest najavljen je za sledeću subotu, 30. marta, javio je portal CDM.

Glumac Slaviša Grubiša pročitao je proglas, kako je rekao, slobodnih građana Crne Gore, u kojem je ponovio zahteve za ostavku Mila Đukanovica, Duška Markovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ivice Stankovića, Milivoja Katnića, kao i da Savet i generalni direktor RTCG podnesu ostavke.

- Mali nas korak deli od cilja, s nama su sindikati. Ovo je protest svih građana i svi su dobrodošli - poručio je Grubiša i apelovao da protest protekne mirno i nenasilno, preneo je RTCG.

Navodeći da je večerašnjem protestu prisustvovalo svih 39 poslanika opozicije u Skupštini Crne Gore, organizatori su izrazili očekivanje da će u narednu subotu imati zajedničku platformu za promenu vlasti, tehničku vladu i prevremene izbore.

Nakon što su se organizatori protesta obratili građanima, održana je protestna šetnja "marš slobode" koja je počela u Ulici Slobode.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.