Izvor: S media, 15.Jan.2013, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESTALA BEZ TRAGA U BUDVI: Srednjoškolku talas povukao sa staze ka Mogrenu?

Učenica trećeg razreda srednje škole “Danilo Kiš” iz Budve A.K. (16) nestala je najverovatnije u talasima, dok je sinoć sa drugom bila na šetalištu uz more na potezu od hotela “Avala” ka plaži Mogren.

Nesreća se dogodila oko 23.30 časova kada su devojka i mladić krenuli od hotela “Avala” šetalištem ka plaži. Zbog velikog nevremena i talasa, koji su zapljuskivali brdo, njen drug se 50-ak metara pre nego su stigli do plaže >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Mogren predomislio da dalje nastave put, pa je devojci rekao da se vrate nazad ka hotelu.

Sedamnaestogodišnji mladić ispričao je u policiji da se on okrenuo ka hotelu, a da je devojka odbila da odmah krene za njim. U jednom trenutku se okrenuo i na kratko video drugaricu na šetalištu, a onda je nestala.

Mladić je došao do hotela “Avala”, a potom je ispričao da je uzalud nekoliko minuta čekao da mu se pridruži i A.K, ali kad je shvatio da je nema, ponovo se vratio do plaže Mogren, gde je nije našao.

Drug nestale devojke u policiji je ispričao da je u panici i strahu za život njegove drugarice pozvao prijatelje da je traže, a kad su shvatili da se možda dogodila tragedija, slučaj su prijavili policiji tek dvadesetak minuta posle ponoći.

Tokom dana sve raspoložive ekipe policije, MUP-a i službe za spasavanje bili su uključeni u potragu za nestalom A.K.

-Činimo sve da pronađemo devojku. Sumnjamo da se dogodilo najgore, rečeno je “Vijestima” u policiji.

Zbog jakog nevremena, talasa i jake kiše potraga je obustavljena kada je pao mrak, a u sredu čim svane ekipe će ponovo tražiti nestalu srednjoškolku.

(S media/Vijesti.me)

Foto: Ilustracija, Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.