Izvor: BanjalukaLive.com, 15.Jan.2013, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Talas povukao srednjoškolku u more, tijelo još nije nađeno

Učenica III razreda srednje škole "Danilo Kiš" iz Budve A.K. (16) vjerovatno je nestala u talasima dok je sinoć sa drugom bila na šetalištu uz more na potezu od hotela "Avala" ka plaži Mogren. Nesreća se dogodila oko 23.30 kada su djevojka i mladić krenuli od hotela "Avala" šetalištem ka plaži. Zbog velikog nevremena i talasa, koji su zapljuskivali brdo, njen drug se 50-ak metara prije nego su stigli do plaže Mogren predomislio da dalje nastave put, pa je djevojci rekao da se vrate nazad ka hotelu, prenose Vijesti.me. Sedamnaestogodišnji mladić ispričao je u policiji da se Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/globus/talas-povukao-srednjoskolku-u-more-tijelo-jos-nije-nadjeno.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Talas povukao srednjoškolku u more, tijelo još nije nađeno

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jan.2013

BUDVA - Učenica III razreda srednje škole "Danilo Kiš" iz Budve A.K. (16) vjerovatno je nestala u talasima dok je sinoć sa drugom bila na šetalištu uz more na potezu od hotela "Avala" ka plaži Mogren.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.