Mandić o Medojeviću: Političke zloupotrebe nedopustive u ovoj situaciji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Mar.2020, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mandić o Medojeviću: Političke zloupotrebe nedopustive u ovoj situaciji

Sprovođenje u karantin predsednika opozicionog crnogorskog Pokreta za promene (PzP) i jednog od lidera Demokratskog fronta (DF) Nebojše Medojević i njegove supruge primer je političkih zlopotreba u ovako teškoj situaciji u kojoj je više nego ikad potrebno zajedništvo smatra jedan od lidera tog fronta Andrija Mandić.

Mandić kaže da je Medojević sa suprugom smešten u karantin pod izgovorom da je prekršio meru samoizolacije i da u karantinu, iako potpuno zdravi mogu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << budu ugroženi, odnosno da se zaraze od nekog ko je već oboleo.

„Sa druge strane neko ko je putovao, šeta se Crnom Gorom u vreme virusa, obilazi zdravstvene centre…Ovo je stanje u kome treba da se promoviše zajedništvo, a onda sa druge strane registrujete sitne političke kalukacije i strančarenja koje ne bi trebalo da budu dozvoljene u ovom vremenu“, rekao je Mandić za Tv Pink.

On je ponovio da je odluka potpredsednika crnogorske Vlade Milutina Simovića da odbije medicinsku pomoć u respiratorima od predsednika Srbije neshvatljiva jer je pomoć u ovoj situaciji potrebna.

On je rekao da građani Crne Gore žele da stigne poklon predsednika Srbije Aleksandra Vučića i zahvalio predsedniku Srbije i građanima na solidarnosti i želji da pomogne.

Istakao je da ponašanje koje je pokazala Vlada Crne Gore do sada nigde nije viđeno i dodao da nije htela da prihvati ni predlog opozicje da uvede vanredno stanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.