Medojevićima tužilac odredio karantin!

Izvor: Večernje novosti, 28.Mar.2020, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medojevićima tužilac odredio karantin!

Zbog nepoštovanja privremenih mera za suzbijanje pandemije virusa korona Jednom od lidera Demokratskog fronta, Nebojši Medojevićui njegovoj supruzi Marini, prema odluci osnovnog državnog tužoca u Podgorici, uručeno je rešenje o karantinu i oni će u pratnji policije i zdravstveno-sanitarnog inspektora biti sprovedeni u karantin zbog sumnje da su izvršili krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << za suzbijanje opasne zarazne bolesti. -Osumnjičena M.M. nije postupala po rešenju nadležnog organa o stavljanju u samoizolaciju, već je napustila stambeni prostor u kom je trebalo da boravi da bi dala izjavu za medije, dok je osumnjičeniN.M. takođe napustio stambeni objekat u kom je trebao da boravi. Tužilac je naložio policiji da protiv poslanika DF-a i njegove supruge podnese krivičnu prijavu zbog krivičnog dela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, saopšteno je iz Osnovnog tužilaštva u Podgorici. -Policija me vodi u karantin u Sutomoru jer sam dala izjavu za jedan medij na otvorenom ispred moje zgrade, prvi dan samoizolacije, kad nisam kao i većina bila svesna opasnosti situacije. Dala sam izjavu gde sam molila da se pomogne socijalno ugroženima u Crnoj Gori koji su došli u težak položaj zbog situacije sa virusom korona. Grešna sam. Izvinite molim vas, treba me na stub srama staviti. Hvala svima na razumevanju i podršci, napisala je Marina Medojević na fejsbuku.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Nebojša Medojević i njegova supruga sprovedeni u karantin

Izvor: Danas, 28.Mar.2020

Državni tužilac u Podgorici naložio je da se jednom od lidera Demokratskog fronta Nebojši Medojeviću i njegovoj supruzi Marini uruči rešenje o karantinu, u koji treba da se sprovedu u pratnji policije i zdravstveno sanitarnog inspektora.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.