Policija SPROVELA Nebojšu Medojevića i suprugu u karantin: Ovako su otišli u izolaciju (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 28.Mar.2020, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija SPROVELA Nebojšu Medojevića i suprugu u karantin: Ovako su otišli u izolaciju (VIDEO)

Jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević i njegova supruga Marina odvedeni su u karantin u Sutomoru zbog kršenja samoizolacije Jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević i njegova supruga Marina odvedeni su u karantin u Sutomoru zbog kršenja samoizolacije. „Njima je uručeno rešenje o karantinu da se uz pratnju policije i zdravstveno sanitarnog inspektora sprovedu u karantin zbog sumnje da su izvršili krivično delo nepostupanje po zdravstvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti”, saopšteno je iz Osnovnog tužilaštva u Podgorici, prenosi CDM.rs.sputniknews.comZbog kršenja kućne #samoizolacija privedeni u karantin. Podgorička #policija je protiv ove dvije osobe podnijela i krivične prijave zbog sumnje da su počinili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti. #CoronaInfoCG @VladaCG pic.twitter.com/Xd690S88NG— Uprava policije Crne Gore (@PolicijaCG) March 28, 2020

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

OŠTRE MERE CRNOGORSKE POLICIJE: Nebojša Medojević sa suprugom uhapšen zbog napuštanja samoizolacije (VIDEO)

Izvor: Kurir, 28.Mar.2020

Jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević i njegova supruga Marina odvedeni su u karantin u Sutomoru zbog kršenja samoizolacije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.