Maloletnik osumnjičen da je izbo devojku u Nikšiću, sumnja se na ubistvo iz strasti

Izvor: RTS, 08.Sep.2019, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletnik osumnjičen da je izbo devojku u Nikšiću, sumnja se na ubistvo iz strasti

Šesnaestogodišnji Nikšićanin uhapšen je zbog sumnje da je ubio sugrađanku K.R., čije je telo pronađeno u blizini Krupca. Na njenom telu, prema navodima policije, bio je vidljiv veći broj ubodnih rana.
Osumnjičeni mladić rođen je 2003. godine i on je, kako je rekao pomoćnik direktora Uprave policije za Sektor kriminalističke policije Enis Baković, zadržan u prostorijama Centra bezbednosti Nikšić, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i biće priveden u Više državno tužilaštvo.

Govoreći o motivima zločina, Baković je rekao da se, nakon uviđaja, a na osnovu prikupljenih dokaza, može zaključiti da se radi o zločinu iz strasti.
Državni tužilac Višeg državnog tužilaštva Danka Ivanović Đerić kazala je na konferenciji za medije da je državni tužilac izašao na lice mesta, odakle su uzeti materijalni tragovi koji će biti predmet veštačenja.
Tužilaštvo je izdalo naredbu za obdukciju tela. 
Načelnik Centra bezbednosti Nikšić Tihomir Goranović saopštio je da je nestanak K. R. prijavljen policiji 7. septembra.
"Policijski službenici su prikupili obaveštenje od više građana i preduzeli više drugih aktivnosti koje su rezultirale dovođenjem maloletnog lica u CB Nikšić. Došlo se do osnova sumnje da je to lice izvršilo ovo krivično delo", naveo je Goranović.
Telo devojke pronašao je meštanin koji u blizini čuvao stoku.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.