Maloletnik osumnjičen da je izbo devojku u Nikšiću, sumnja se na ubistvo iz strasti

Šesnaestogodišnji Nikšićanin uhapšen je zbog sumnje da je ubio sugrađanku K.R., čije je telo pronađeno u blizini Krupca. Na njenom telu, prema navodima policije, bio je vidljiv veći broj ubodnih rana.

Osumnjičeni mladić rođen je 2003. godine i on je, kako je rekao pomoćnik direktora Uprave policije za Sektor kriminalističke policije Enis Baković, zadržan u prostorijama Centra bezbednosti Nikšić, i biće priveden u Više državno tužilaštvo.

Govoreći o motivima zločina, Baković je rekao da se, nakon uviđaja, a na osnovu prikupljenih dokaza, može zaključiti da se radi o zločinu iz strasti.

Državni tužilac Višeg državnog tužilaštva Danka Ivanović Đerić kazala je na konferenciji za medije da je državni tužilac izašao na lice mesta, odakle su uzeti materijalni tragovi koji će biti predmet veštačenja.

Tužilaštvo je izdalo naredbu za obdukciju tela. 

Načelnik Centra bezbednosti Nikšić Tihomir Goranović saopštio je da je nestanak K. R. prijavljen policiji 7. septembra.

"Policijski službenici su prikupili obaveštenje od više građana i preduzeli više drugih aktivnosti koje su rezultirale dovođenjem maloletnog lica u CB Nikšić. Došlo se do osnova sumnje da je to lice izvršilo ovo krivično delo", naveo je Goranović.

Telo devojke pronašao je meštanin koji u blizini čuvao stoku.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво