Mađari se izgubili na Durmitoru, ekipe GSS tragaju za njima

Izvor: Večernje novosti, 01.Okt.2018, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mađari se izgubili na Durmitoru, ekipe GSS tragaju za njima

Dvoje državljana Mađarske izgubilo se u rejonu starog katuna Lokvice prilikom pobratka sa Bobotovog kuka Dvoje državljana Mađarske izgubilo se u ponedeljak veče na Durmitoru u rejonu starog katuna Lokvice prilikom povratka sa Bobotovog kuka. Pripadnici Gorske službe spašavanja Crne otpočeli akciju, objavljeno je na njihovoj Fejsbuk stranici. Pročitajte još - DRAMA NA DURMITORU: Spasena povređena Čehinja Mađari su oko 19.45 časova putem OKC 112 Direktorata za vanredne situacije Mup-a uputili poziv za pomoć. Ekipa Gorske službe spasavanja je odmah po pozivu krenula na teren, saopšteno je.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTRAGA NA DURMITORU Dvoje Mađara izgubilo se u reonu starog katuna Lokvice

Izvor: Blic, 02.Okt.2018, 00:26

Pripadnici Gorske službe spasavanja Crne Gore počeli su akciju spasavanja dvoje državljana Mađarske koji su se večeras izgubili na Durmitoru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.