Lopovi upali u vrtić i ukrali dečju ušteđevinu iz kasica prasica!

Izvor: BKTV News, 16.Nov.2017, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopovi upali u vrtić i ukrali dečju ušteđevinu iz kasica prasica!

Kamere su sve snimile!

Inspektori dobojske policije tragaju za lopovima koji su u noći između ponedeljka i utorka provalili u jedan od objekata vrtića „Majke Jugovića“, piše avaz.ba.

U PU Doboj navode kako su iz obdaništa u Starom gradu ukradeni televizori i novac.

"Provalnici su u objekat ušli kroz prozor, obivši aluminijsku stolariju. Decu smo u utorak iz ovog objekta premestili u drugi, popravili razvaljenu stolariju i od jutros ovaj objekat >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << normalno radi", kaže Davor Savić, direktor JU obdanište „Majke Jugovića“.

Osim televizora, ukraden je novac iz dečijih kasica u koje je, uz saglasnost roditelja, skupljan novac za udžbenike iz engleskog jezika.

Nadzorne kamere iz okolnih radnji zabeležile su čitav događaj, pa u upravi vrtića smatraju da će policija brzo pronaći lopove.

Ovaj deo dobojskog obdaništa u potpunosti je uništen tokom velike poplave u maju 2014. godine. Sredstvima koja je obezbedili Ambasada SAD, vrtić je u potpunosti rekonstruiran i renoviran, i svečano pušten u rad u maju 2016. godine.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.