Hrvatska i dalje u blokadi zbog snega, neke škole ne rade

Izvor: Večernje novosti, 23.Feb.2018, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska i dalje u blokadi zbog snega, neke škole ne rade

Sneg i dalje otežava saobraćaj u velikom delu Hrvatske - Lici, Gorskom kotaru, centralnom i severozapadnom delu zemlje, a neke škole su zatvorene Sneg i dalje otežava saobraćaj u velikom delu Hrvatske - Lici, Gorskom kotaru, centralnom i severozapadnom delu zemlje, a neke škole su zatvorene. Zbog jakog vetra vrede uobičajena ograničenja između svetog Roka i Maslenice, čvorova Kikovice i Delnica na krčkom mostu.Ni danas u većini škola na područjima gde snijeg stvara >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << poteškoće nema nastave, a u pomoć stanovnišvu dolazi i Hrvatska vojska.PROČITAJTE I: NEVREME U REGIONU: Crveni meteoalarm u Hrvatskoj, vanredno u delovima Republike SrpskeMinistar odbrane Damir Krstičević će tokom popodneva obići područje Delnica.Na zahtev župana Ličko-senjske županije, vojska je angažirana kao ispomoć operativnim snagama civilne zaštite u otklanjanju posledica snežnog nevremena.U Gorskom kotaru zbog snega ne radi 10-ak škola, a u nekim mestima su otvorena prihvatilišta za beskućnike.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) SNEG PARALISAO HRVATSKU: Zatvorene škole, putevi zavejani, vojska priskače u pomoć!

Izvor: Kurir, 24.Feb.2018, 10:14

U velikom delu Hrvatske sneg i dalje otežava saobraćaj, a najviše u Lici, Gorskom kotaru, centralnom i severozapadnom delu zemlje dok su neke škole zatvorene.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.