Holandski turista pretučen u Hrvatskoj jer se konobaru požalio da dugo čeka večeru!

Izvor: BKTV News, 22.Jul.2014, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holandski turista pretučen u Hrvatskoj jer se konobaru požalio da dugo čeka večeru!

Juče oko 20.20 sati policija U Hrvatskoj je primila dojavu da je na Trgu Matije Gupca u Poreču povređen 38-godišnji Holandski državljanin.


Na mestu događaja policijski službenici su obavili uviđaj kojim je utvrđeno da je na terasi ugostiteljskog objekta, nakon kraćeg verbalnog sukoba, 23-godišnji konobar iz Poreča fizički napao 38-godišnjaka, zadavši mu više udaraca po telu.

Hrvatski mediji neslužbeno saznaju da je Holanđanin povređen pošto je konobaru >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u porečkom restoranu “Bijeli san” u nedelju uveče prigovorio da dugo čeka naručenu večeru. Osoblje mu je navodno reklo da ako ne želi da čeka, bez plaćanja može da ode iz restorana, što je Holanđanin hteo da učini, ali je problem nastao zbog računa za piće.

Turista je dva puta operisan u Riječkoj bolnici.

Povređenog Holanđanina danas su posetili ministar turizma Hrvatske Darko Lorencin koji je njemu i njegovoj porodici ponudio pomoć hrvatskih institucija, kao i gradonačelnik Poreča Edi Štifanić koji se izvinio zbog incidenta.
The post Holandski turista pretučen u Hrvatskoj jer se konobaru požalio da dugo čeka večeru! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Albanci tuku turiste u Hrvatskoj

Izvor: Večernje novosti, 23.Jul.2014, 01:08

ZAGREB: OD STALNOG DOPISNIKA Neverovatni incident dogodio se u Poreču, kada je konobar u restoranu ”Beli san”, Albanac Hajdin Bilali pretukao gosta iz Holandije, koji se požalio što dugo čeka hranu. Nesrećni turista dobio je od konobara udarac bokserom, a lekari su izveli dva operativna zahvata...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.