Poreč: Turista tražio večeru, dobio slomljenu vilicu, nos, potres mozga i dve operacije

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jul.2014, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poreč: Turista tražio večeru, dobio slomljenu vilicu, nos, potres mozga i dve operacije

Holandski državljanin (38) teško je povređen u ponedeljak veče u Poreču. Njemu je polomljena vilica posle više udaraca pesnicom, koje mu je zadao konobar (23).

Holanđaninu, bukvalno, došla glave "lijepa njihova"

 

Kako javljaju istarski mediji, Holanđanin je s porodicom došao na večeru, a konobaru se požalio što predugo čeka da hrana stigne. Besni konobar tada je premlatio nestrpljivog i gladnog gosta.

 

Prema nezvaničnim informacijama, Holanđanin je zadobio prelom vilice, prelom nosa, potres mozga i otvorene rane na glavi. Zbog svih povreda morao je da bude dva puta operisan u riječkoj bolnici.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Holandski turista pretučen u Hrvatskoj jer se konobaru požalio da dugo čeka večeru!

Izvor: BKTV News, 22.Jul.2014

Juče oko 20.20 sati policija U Hrvatskoj je primila dojavu da je na Trgu Matije Gupca u Poreču povređen 38-godišnji Holandski državljanin....Na mestu događaja policijski službenici su obavili uviđaj kojim je utvrđeno da je na terasi ugostiteljskog objekta, nakon kraćeg verbalnog sukoba, 23-godišnji...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.