HOĆE DA PREKOPAVA JASENOVAC, A SAD SE NEUSPEŠNO VADI: Škoro kaže da je njegova sramotna izjava montaža! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 17.Nov.2019, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOĆE DA PREKOPAVA JASENOVAC, A SAD SE NEUSPEŠNO VADI: Škoro kaže da je njegova sramotna izjava montaža! (VIDEO)

Hrvatski predsednički kandidat Miroslav Škoro poručio je na jednom manjem skupu da se ne boji da brani ustaški pozdrav "Za dom spremni" i da će, ako je potrebno, "prekopati Jasenova", a dan nakon što je snimak njegovog govora objavljen kaže da je reč o montaži.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

KO JE MIROSLAV ŠKORO KOJI BI DA PREKOPAVA JASENOVAC: Žena mu je srpskog porekla, a kum Tompson! Carovao je estradom, a sad hoće da bude predsednik (VIDEO)

Izvor: Kurir, 17.Nov.2019

Miroslav Škoro, hrvatski predsednički kandidat, prilično je zaoštrio svoju antisrpsku retoriku pokušavši da nadmaši sve ostale, pa je tako rekao da se ne boji da brani ustaški pozdrav "Za dom spremni" i da će prekopati Jasenovac.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.