Izvor: S media, 15.Mar.2013, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEVOJČICA BRUTALNO SILOVANA: Silovatelj pretio da će je ubiti ako nekome kaže, meštani u šoku

Policiji prijavljeno brutalno silovanje petnaestogodišnje devojčice iz Čelinca kod Banjaluke, saznaju "Nezavisne".

Policija ne želi da otkriva detaljnije informacije o čitavom slučaju zbog interesa dalje istrage, a prema saznanjima lista slučaj je prijavila majka silovane devojčice.

Prema navodima iz prijave, petnaestogodišnju devojčicu silovao je Dragan P. (29) iz Čelinca. On je devojčici slao i preteće SMS poruke da će je ubiti ukoliko čitav >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << slučaj bude prijavila policiji.

"Sve je još u fazi provera, kako medicinskih u vezi s povredama devojčice, tako i provera uopšte da budu utvrđene okolnosti čitavog slučaja. Ukoliko bude utvrđeno da je bilo silovanja, osumnjičeni će biti uhapšen", izjavio je juče izvor "Nezavisnih" blizak MUP-u RS.

Devojčica je upućena na ginekološki pregled, koji bi trebalo da utvrdi da li je imala povreda koje ukazuju da se radi o silovanju. Osumnjičeni mladić, saznaje ovaj list, nema dosije u policiji.

Meštani Čelinca u šoku su primili vest o slučaju silovanja devojčice.

"Policija treba detaljno da istraži ovaj slučaj i ukoliko se ispostavi da se dogodilo silovanje, tog manijaka bi trebalo zatvoriti na dugogodišnju robiju", izjavila je jedna meštanka.

(Nezavisne)

Foto: guliver/thinkstock (ilustracija)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.