Izvor: N1 televizija, 21.Jan.2021, 11:45

Crvena linija o seksualnom zlostavljanju maloletnica u regionu

U Beogradu je uhapšen Miroslav Mika Aleksić vlasnik škole glume "Stvar srca" zbog sumnje da je silovao i seksualno napastvovao šest učenica, od kojih su neke bile i maloletne. Iste optužbe iznelo je još 20 devojaka. Širom regije na Fejsbuk stranici "Nisam tražila" sve je više anonimnih iskaza zlostavljanih devojaka. Akademije dramskih, odnosno scenskih umetnosti u Sarajevu, Zagrebu i Beogradu pozvale su svoje sadašnje i bivše studente da prijave slučajeve seksualnog uznemiravanja.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stiglo je 11 prijava: "Profesor me je udarao svojim dlanom po gu*ici i govorio da mučem kao krava"

Izvor: B92, 21.Jan.2021

"Na prijemnom ispitu na Akademiji dramske umetnosti u Zagrebu, rečeno mi je da stanem četvoronoške. Tadašnji profesor me je udarao svojim dlanom po gu*ici i govorio da mučem kao krava. Znam da nisam bila jedina kojoj je to radio", jedno je od mnogih anonimnih svedočanstva koja prepričavaju gnusna...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.