Izvor: N1 televizija, 21.Maj.2021, 08:21

Crna Gora proslavila Dan nezavisnosti, pozivi na ujedinjenje, bez Đukanovića

Proslava Dana nezavisnosti u organizaciji Vlade Crne Gore održana je danas na Trgu nezavisnosti u Podgorici, a premijer Zdravko Krivokapić je poručio da je vlada građanska i da neće biti promene kursa.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crna Gora danas slavi Dan nezavisnosti

Izvor: Danas, 21.Maj.2021

Crna Gora danas slavi Dan nezavisnosti, 21. maj. Svečanost povodom Dana nezavisnosti Vlada organizuje u Podgorici na Trgu nezavisnosti u 10 sati.

Nastavak na Danas...

DAN KAD JE NESTALA DRŽAVNA ZAJEDNICA SRBIJE I CRNE GORE: Komšije slave nezavisnost stečenu na tesnom referendumu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2021

Crna Gora danas slavi 15 godina nezavisnosti..Crna Gora danas obeležava 15 godina od izlaska iz državne zajednice sa Srbijom, što se u toj zemlji slavi kao Dan nezavisnosti...Na današnji dan - 21. maja 2006. godine, u Crnoj Gori je održan referendum o državno-pravnom statusu...Na pitanje "Želite...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.