Crna Gora: Zatvorenike tuku buzdovanom među noge!?

Izvor: S media, 27.Sep.2011, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora: Zatvorenike tuku 'buzdovanom među noge'!?

U jednom zatvoru u Crnoj Gori osuđenici tvrde da se čuvari prema njima ponašaju gore nego 'na Golom otoku'. - Rukovodilac službe obezbeđenja udara nas između nogu drvenim buzdovanom - tvrdi osuđenik Radomir-Brajan Brajušković.

Osuđenik Radomir-Brajan Brajušković, koji služi kaznu od četiri meseca u ZIKS-u kaže za "Vijesti" da su uslovi za život u delu ZIKS-a u kome borave osuđenici koji izdržavaju kratke kazne gori nego nekad na Golom otoku ili u koncentracionim >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << logorima.

Srbija nudi Dubaiju da Milat robija u Srbiji

Crna Gora: Šverc parfema i auto delova

Crnogorska partija počela kampanju pred popis u Srbiji

- Rukovodilac službe obezbeđenja Milivoje Ivančević nad osuđenicima pokazuje snagu, samovolju i moć - tvrdi on i dodaje:

- Nisam od onih koji imaju nameru da o svemu što se ovde dešava govore tek kad izađu!

On kaže da je spreman da podnese 'revanšistički odnos rukovodilaca službe obezbeđenja Ivančevića koji se šeta okolo sa drvenim buzdovanom i udara osuđenike između nogu pokazujući time svoju snagu i moć nad onima kojima su uskraćena i osnovna ljudska prava'.

Problem sa Ivančevićem, ispričao je osuđenik, počeo je kada je pod prijetnjom samicom morao obrijati brkove.

(vijesti.me, foto: vijesti.me)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.