CRNA GORA: Zbog droge uhapšeno 14 osoba

Izvor: Večernje novosti, 04.Sep.2019, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNA GORA: Zbog droge uhapšeno 14 osoba

Crnogorska policija otkrila laboratoriju za proizvodnju marihuane PODGORICA – Preduzimajući aktivnosti na otkrivanju, suzbijanju i sprečavanju ulične prodaje opojnih droga, u proteklom mesecu službenici policije u Podgorici i Kotoru uhapsili su ukupno 14 osoba, a na području glavnog grada uspeli da otkriju i laboratorija namenjenu za proizvodnju marihuane.Pretresom stana koji koristi Đ.P. (37) policijski službenici su pronašli laboratoriju namenjenu za proizvodnju opojne >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << droge marihuana. Policija je tom prilikom pronašla i oduzela 15 posuda sa stabljikom marihuane, paket u kojem se nalazila marihuana, kao i više predmeta za koje se sumnja da su korišćeni za proizvodnju ovog narkotika. Osim toga kod ovog lica je pronađen i okvir i 13 komada municije. Đ.P. je lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašećna proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz Uprave policije.Pročitajte još: Kotorani "filuju" Evropu kokainom!Dodaju da je pored njega podgorička policija uhapsila još devet osoba među kojima se jedna osim za rasturanje narkotika tereti i za falsifikovanje.„Ukupno je pronađeno i oduzeto 45 pvc pakovanja s sadržajem opojne droge marihuana težine preko 13 kilograma, oko 30 grama opojne droge kokain i 31 pvc pakovanje sa sadržajem opojne droge heroin ukupne težine oko 17 grama. Sumnja se da je pronađena opojna droga bila namijenjena daljem stavljanjem u tzv. ulični promet, saopšteno je iz policije.Kotorska policija uhapsila je četiri osobe osumnjičene sa novlašćenu proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.„Policijski službenici su u Kotoru kontrolama i pretresima kod četiri lica pronašli i oduzeli oko 47 grama heroina, 25 tableta ekstazija i manju količinu marihuane, saopšteno je iz policije.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Policija u Pljevljima oduzela cigarete vrijedne oko 17.000 eura

Izvor: SandzakPress.net, 05.Sep.2019, 15:55

Službenici Uprave policije su u Baru i Pljevljima pronašli i oduzeli cigarete bez akciznih markica i tom prilikom procesuirali četiri osobe. “Krivične prijave su podnijete protiv S.V. (54), M.T. (56) i K.M. (20) iz Bara. Policija je pretresom lokacija koje koriste ova lica pronašla ukupno 1734...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.