Uhapšen bombaš iz Podgorice

Izvor: Večernje novosti, 04.Sep.2019, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen bombaš iz Podgorice

Podgorička policija rasvetlila dva bombaška napada PODGORICA – Podgoričanin N.V. (36) uhapšen je zbog sumnje da je na štetu dve osobe počinio krivična dela izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivčnim delom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Kako je zvanično saopšteno iz Uprave policije N.V. se sumnjiči da je 17. jula ove godine u Podgorici, aktivirao improvizovanu eksplozivnu napravu u dvorištu kuće M.Ž. a zatim i u dvorištu kuće M.M.Pročitajte još: DRAMA U PODGORICI: Policija demontirala bombuPretresom stana koji koristi osumnjičeni, službenici policije su, piše u saopštenju, pronašli skrivena sredstva komunikacije.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

CRNA GORA: Zbog droge uhapšeno 14 osoba

Izvor: Večernje novosti, 04.Sep.2019

Crnogorska policija otkrila laboratoriju za proizvodnju marihuane PODGORICA – Preduzimajući aktivnosti na otkrivanju, suzbijanju i sprečavanju ulične prodaje opojnih droga, u proteklom mesecu službenici policije u Podgorici i Kotoru uhapsili su ukupno 14 osoba, a na području...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.