Amfilohije: Poštovaćemo sve mere vlasti o odstojanju

Izvor: RTS, 10.Maj.2020, 21:56

Amfilohije: Poštovaćemo sve mere vlasti o odstojanju

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije poručio je da će Mitropolija ispoštovati sve mere Vlade u vezi sa pandemijom koronavirusa, ali je zamolio građane, vernike i sve predstavnike vlasti i policije da sutra i prekosutra zajednički ispoštuju Svetog Vasilija Ostroškog.
"Ispoštovaćemo ono što se traži od nas, mere naših lekara o odstojanju prilikom dolaska naroda u manastir, ali u isto vreme, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da svi zajedno, i ova naša policija i njen direktor gospodin Veljović i predsednik, da sutra i prekosutra ispoštujemo Svetog Vasilija koji nas sve leči", rekao je Amfilohije na internet litiji u manastiru Ostrog.

Mitropolit Amfilohije izjavio je ranije da očekuje da će hiljade ljudi 12. maja doći u manastir Ostrog, kao što su to činili i ranije na Dan svetog Vasilija Ostroškog.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Amfilohije poručio sa svetinje: "Ispoštovaćemo mere, Veljović i Milo da ispoštuju Svetog Vasilija koji nas sve leči"

Izvor: Večernje novosti, 10.Maj.2020

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije u ''internet litiji'' sa manastira Gornji Ostrog - Ispoštovaćemo ono što se traži od nas, mere naših lekara o odstojanju prilikom dolaska naroda u manastir, ali u isto vreme, da svi zajedno, i ova naša policija i njen direktor gospodin...

Nastavak na Večernje novosti...

Amfilohije: Ispoštovaćemo mere vlasti

Izvor: B92, 11.Maj.2020, 08:13

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije poručio je u nedelju uveče da će Mitropolija poštovati sve mere Vlade u vezi sa pandemijom koronavirusa...Amfilohije je zamolio građane, vernike i sve predstavnike vlasti i policije da danas i sutra zajednički poštuju Svetog Vasilija Ostroškog..."Ispoštovaćemo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.