Amfilohije poručio sa svetinje: Ispoštovaćemo mere, Veljović i Milo da ispoštuju Svetog Vasilija koji nas sve leči

Izvor: Večernje novosti, 10.Maj.2020, 22:01

Amfilohije poručio sa svetinje: "Ispoštovaćemo mere, Veljović i Milo da ispoštuju Svetog Vasilija koji nas sve leči"

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije u ''internet litiji'' sa manastira Gornji Ostrog - Ispoštovaćemo ono što se traži od nas, mere naših lekara o odstojanju prilikom dolaska naroda u manastir, ali u isto vreme, da svi zajedno, i ova naša policija i njen direktor gospodin Veljović i predsednik, da sutra i preksutra ispoštujemo Svetog Vasilija koji nas sve leči. Ovo je u nedelju veče u direktnom uključenju sa manastiira u Gornjem Ostrogu u emisiji Radio Svetigore ''Internet litija'', kazao mitropolit crnogorsko-primorski, tražeći ''da svi pod Ostrogom ispoštujemo ovog svetog lekara''.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Mitropolit Amfilohije: Ispoštovaćemo propise ali očekujemo i od vlasti da ispoštuju Svetog Vasilija

Izvor: Vostok.rs, 11.Maj.2020, 09:08

Mitropolit crnogorsko-primorski g. Amfilohije, gostujući  u emisiji “Internet litija” rekao je da će Crkva u danima proslave Svetog Vasilija, kao i do sada ispoštovati preporuke NKT, ali da očekuje da i predstavnici vlasti i policije ispoštuju Svetog Vasilija.. “Ne zanemarujemo mi telesno...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.