Američka ambasada pozdravila poziv hrvatske predsednice Vučiću

Izvor: RTS, 31.Jan.2018, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američka ambasada pozdravila poziv hrvatske predsednice Vučiću

Ambasada SAD u Hrvatskoj pozdravila je odluku hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović da pozove srpskog kolegu Aleksandra Vučića da zvanično poseti Zagreb polovinom februara.
"Drago nam je da vidimo ovaj pozitivni korak. Sjedinjene Američke Države snažno podržavaju poboljšane odnose između Hrvatske i Srbije. Ovaj je odnos ključ stabilnosti i napretka čitavog regiona", poruka je na zvaničnom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Tviter nalogu Ambasade SAD u Zagrebu.

Grabar Kitarovićeva je juče saopštila da je pozvala predsednika Srbije Aleksandra Vučića da poseti Zagreb, poručivši da time želi da otvori novu stranicu u odnosima dveju država.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.