Zaplenjeno 100 kilograma sumnjivih Burberry šalova

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 10.Jan.2020, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 100 kilograma sumnjivih Burberry šalova

Sporni šalovi otkriveni su juče među tekstilnom robom pristiglom iz Indije, preko Rusije za uvoznika u Beogradu, saopštila je Uprava carina.

Među 17.000 ešarpi, marama, velova i sličnih proizvoda carinici su pronašli pomenutu količinu šalova, na kojima nije bilo oznake robne marke, ali bojom i dizajnom podsećaju na originalne.

Do izjašnjenja nosioca prava za ovu robnu marku, koji za to ima zakonski rok od 10 dana, sporna roba će biti zadržana u magacinu robne ispostave Aerodrom Beograd, napominje se u saopštenju.

Izvor: Tanjug

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Carinici zaplenili 100 kilograma sumnjivih "barberi" šalova

Izvor: Radio 021, 10.Jan.2020

Carinici su 9. januara na ispostavi Aerodroma Beograd privremeno zadržali oko 100 kilograma šalova, zbog sumnje da povređuju pravo intelektualne svojine robne marke "barberi", saopštila je Uprava carina...Sporni šalovi otkriveni su među tekstilnom robom pristiglom iz Indije, preko Rusije za uvoznika...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.