Vivacom u vlasništvu United Grupe ponovo se nalazi među 10 najbrže rastućih satelitskih kompanija širom sveta

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 23.Jan.2024, 15:53

Vivacom u vlasništvu United Grupe ponovo se nalazi među 10 najbrže rastućih satelitskih kompanija širom sveta

Ovaj izuzetan uspeh odražava nepokolebljivu posvećenost kompanije Vivacom strateškoj viziji koja se fokusira na investicije u vrhunske proizvode, najsavremenije tehnologije i proširenje infrastrukture. Podržana regionalnim stručnim znanjem i podrškom United Grupe, ukupna investicija Grupe u Bugarskoj do 2026. godine planirana je da dostigne 4,8 milijardi BGN, što je oko 2,4 milijarde evra.

U okviru United Grupe u Srbiji posluju kompanije SBB i njeni servisi EON i Total TV, najveća >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << integrisana online i TV prodavnica Shoppster, a medijski sadržaj emituju televizije i portali Nova, N1 i Sport Klub.

Četiri godine zaredom, biti deo Top 10 najbrže rastućih globalnih kompanija koje pružaju satelitske usluge poslovnim korisnicima, predstavlja značajno priznanje za Vivacom. To potvrđuje da su naše kontinuirane investicije u inovacije, dosledno pružanje visokokvalitetnih usluga i izuzetno visoka stručnost našeg tima, kako na bugarskom, tako i na međunarodnom tržištu, ključni činioci našeg kontinuiranog uspeha“, izjavila je Viktorija Boklag, izvršna direktorka United Grupe.

Među najvećim poslovnim korisnicima satelitskih usluga Vivacoma su kompanije Disney, Eutelsat, Viacom, National Geographic Channel, Viasat, Endurosat, Leaf Space, zajedno sa mnogim drugim provajderima, kao i telekomunikacionim i satelitskim operaterorima.

Pre samo mesec dana, Vivacom i Eutelsat Group su najavili komercijalno pokretanje stanice za satelitske komunikacije u selu Mogila, Stara Zagora. Ovaj objekat, jedan od samo 35 takvih širom sveta, pruža proširene komunikacione usluge putem satelita u niskoj orbiti. Kopnena infrastruktura Vivacoma uključuje i najsavremeniju satelitsku stanicu „Plana“, koja se ponosi najvišim mogućim sertifikatom za satelitske usluge – Tier 4. Plana služi kao jedno od najnaprednijih postrojenja na globalnom nivou, prilagođeno potrebama poslovnih klijenata.

Vivacom putem svojih kopnenih stanica emituje preko 600 TV kanala, koji dopiru do miliona domaćinstava širom Evrope, Afrike, Južne Amerike i Azije, uključujući neke od najudaljenijih izazovnih lokacija, poput Antarktika. Kontinuirana posvećenost United Grupe rastu Vivacoma u satelitskoj industriji, jača poziciju telekomunikacionog operatora kao lidera i inovatora u globalnom sektoru telekomunikacija, nudeći vrhunske usluge i rešenja klijentima širom sveta.

O United Grupi:

United Grupa sa sedištem u Holandiji, vodeći je telekomunikacioni i medijski operator u Jugoistočnoj Evropi. Kompanija posluje u osam zemalja, ima preko 15,5 miliona korisnika, približno 15.000 zaposlenih, kao i godišnje prihode od oko 2,7 milijardi evra. United Grupa ima najširu pokrivenost mrežom u regionu i nudi korisnicima najatraktivniji izbor TV sadržaja iz celog sveta. Značajna ulaganja u digitalnu infrastrukturu, medijski sadržaj i tehnologiju, osiguravaju izvrsnost proizvoda i usluga koje pruža korisnicima. United Grupa je od marta 2019. godine u većinskom vlasništvu BC Partners, jedne od najvećih investicionih kompanija u svetu. Za više informacija, posetite united.group


O World Teleport Association (WTA): Udruženje satelitskih komunikacijskih usluga World Teleport Association osnovano je 1985. godine. Danas je vodeći partner u razvoju satelitskih komunikacija, koji se zalaže za komercijalne interese i promoviše visoke standarde u poslovnim praksama, tehnologijama i operacijama.

Udruženje redovno objavljuje izveštaje o najboljim praksama i organizuje vebinare o promenama u tehnologiji i njihovom uticaju na poslovanje i tržište. Više informacija dostupno je na www.worldteleport.org/

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Na prestižnoj listi 62 brzorastuće kompanije iz BiH

Izvor: Capital.ba, 24.Jan.2024, 12:45

SARAJEVO – Čak 62 kompanije sa liste 1.000 najbrže rastućih kompanija iz BiH našle su se i na rang-listi 1.000 brzorastućih kompanija iz šest zemalja regiona – BiH, Hrvatska, Crna Gora, Slovenija, Italija i Albanija. Ukupni prihod 1.000 brzorastućih kompanija u BiH u trogodišnjem periodu...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.