Izvor: Luftika.rs, 22.Nov.2023, 11:00

Urednik Informera Dragan J. Vučićević kolima udario devojku na pešačkom prelazu

Dragan J. Vučićević, vlasnik tabloida Informer, oborio je sinoć automobilom devojku S. A. na pešačkom prelazu u Žarkovu, preneo je svoja saznanja portal Nova.rs.
Prema njihovim navodima, Vučićević je devojku oborio na uglu Ratka Mitrovića i Ace Joksimović i ona je sa lakšim telesnim povredama prebačena u Urgentni centar.
Na lice mesta izašao je tužilac.
Očevici nesreće su izjavili za pomenuti portal da je mlađa devojka udarena oko 19 sati, te da su na mestu nesreće >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << bile tri policijske patrole i jedno vozilo Hitne pomoći.
„Video sam Dragana J. Vučićevića tu. Vozio je belu škodu. Devojka je letela dva ili tri metara, pala je na leđa. Vrlo brzo su je odveli u Urgentni, a ovde na licu mesta se sve završilo za manje od sat vremena“, rekao je za Nova.rs jedan od očevidaca.
Isti portal pokušao je od MUP-a da sazna detalje o ovoj nesreći, međutim, do objavljivanja teksta oni su naveli da nemaju nikakve informacije, pa čak ni da je do nesreće došlo.
Povodom svega oni su pokušali da kontaktiraju i samog Dragana J. Vučićevića, ali on nije odgovarao na njihove pozive.
On se kasnije oglasio saopštenjem.
Želim da obavestim javnost da sam večeras, vraćajući se s posla vozeći svoj automobil ‘škoda’, nešto posle 19 časova na uglu ulica Ratka Mitrovića i Ace Joksimovića u Žarkovu izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je jedna osoba, prema prvim lekarskim nalazima, lakše povređena, izjavio je večeras Dragan J. Vučićević, glavni urednik Informera.
„Obaveštavam javnost da je policija u skladu sa zakonom obavila uviđaj i na licu mesta proverila stanje alkohola u mom organizmu. Utvrđeno je da je test negativan.
Takođe, veoma sam zabrinut za zdravstveno stanje povređene S.A. i nadam se njenom brzom oporavku.
Daću sve od sebe pomognem povređenoj i njenoj porodici. Svima se najiskrenije izvinjavam i preuzimam svu odgovornost“, stoji u izjavi Dragana J. Vučićevića.
Vučić: Molim Vučićevića da ne ide u zatvor, platiću i kaznu, nije problem, to mi je jedna plata

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Nova.rs: Vlasniku Informera preti do tri godine zatvora za nezgodu u Žarkovu

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Nov.2023

Draganu J. Vučićeviću, vlasniku tabloida "Informer" koji je juče uveče oborio automobilom devojku S. A. na pešačkom prelazu u Žarkovu, preti do tri godine zatvora za izazivanje saobraćajne nesreće.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.