U Tunisu rat, a Manel na srpskom Dvoru

Izvor: S media, 18.Jan.2011, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Tunisu rat, a Manel na srpskom "Dvoru"

Crnoputa lepotica Manel Jelić, koja je preksinoć ušla u novi rijaliti "Dvor", danima nije spavala brinući se za živote svojih najbližih. Njeni roditelji, tri brata i sestra žive u Sfaksu, drugom po veličini tuniskom gradu, gde trenutno besne oružani sukobi.

Manekenkin suprug Dalibor Jelić otkriva da je ona veoma potresena zbog svega što se dešava u njenoj domovini i da se danima redovno čula sa svojima.

- U Tunisu je, kao što znate, vrlo teška situacija. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Manel je svakoga dana zvala roditelje, što je učinila i pola sata pre ulaska u karantin. Veoma je zabrinuta. I sami ste videli koliko je tužna i odsutna - naglašava Dalibor i dodaje:

- Ona je najstarija od dece i mnogo brine za svoju porodicu.

Pokušala je, navodi, da ih ubedi da se evakuišu iz grada, ubeđivala ih, ali nije uspela.

- Njena porodica nema nameru da se sklanja iz Sfaksa. Ipak, čujem da su se strasti malo smirile - pokušava da se uteši Manelin muž, po profesiji diplomirani inženjer građevine.

On, inače, nije bio rad da ona uđe u rijaliti.

- Iskreno, ja nešto i nisam bio za to da ona uđe. Ali žene vole to, a moja posebno.

Tako da sam na kraju rekao: Ajde! Ma, nikada joj ne bih zabranio - iskren je Dalibor, koji nije gledao njen ulazak u „Dvor“, pošto je tek juče uveo kablovsku u njihov dom u Vinkovcima.

Ljubav na prvu psovku

Na više nego neobičan način počela je ljubav između Dalibora i Manel. Psovkama!

- Manel je, pre nego što smo se mi upoznali, bila uspešna košarkašica. Trener joj je bio Hrvat, pa je tako naučila neke naše reči, pretežno psovke. Ali, nije znala šta znače. Nas dvoje smo se upoznali u Tunisu. Ja sam tamo bio turistički, a ona je radila u hotelu. Na prvi pogled mi se svidela, onako atraktivna i lepa. Još kad sam čuo da zna nešto iz hrvatskog jezika... Vrlo je smešna situacija bila kad sam joj najzad objasnio šta je naučila. Mislim da smo se tako i zaljubili. I, eto, već dve godine smo u braku.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.