Dvor: Manel strahuje za svoje u Tunisu

Izvor: Blic, 18.Jan.2011, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dvor": Manel strahuje za svoje u Tunisu

Dok u Tunisu besne nemiri, Tunižanka Manel Jelić je zabrinuta u "Dvoru".

Crnoputa lepotica, koja je ušla u novi rijaliti, danima nije spavala brinući se za živote svojih najbližih. Njeni roditelji, tri brata i sestra žive u Sfaksu, drugom po veličini tuniskom gradu, gde trenutno besne oružani sukobi.

/* (c)AdOcean 2003-2010, MASTER: blic.rs.Blic.rs.Blic.rs.Zabava */ ado.master({id: 'nVkGeHL4kinw1gaEoqNWLGgjbXuYdmdTr6fliz5i89r.L7', server: 'ringierrs.adocean.pl' >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << });

/* (c)AdOcean 2003-2010, blic.rs.Blic.rs.Blic.rs.Zabava.468X60_GORNJI */ ado.slave('adoceanringierrssigndwdkyq', {myMaster: 'nVkGeHL4kinw1gaEoqNWLGgjbXuYdmdTr6fliz5i89r.L7' });

Manekenkin suprug Dalibor Jelić rekao je da je ona veoma potresena zbog svega što se dešava u njenoj domovini i da se danima redovno čula sa svojima.

"U Tunisu je, kao što znate, vrlo teška situacija. Manel je svakoga dana zvala roditelje, što je učinila i pola sata pre ulaska u karantin. Veoma je zabrinuta. I sami ste videli koliko je tužna i odsutna", rekao je Dalibor.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.