U Beogradu počela 21. međunarodna PRO PR konferencija

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 15.Mar.2024, 08:46

U Beogradu počela 21. međunarodna PRO PR konferencija

Kako je istakao predsednik organizacionog odbora Danijel Koletić prilikom svečanog otvaranja: „Digitalna transformacija menja ne samo komunikacijske mogućnosti već neprestano nameće i nove izazove u odnosima s medijima. Transparentnost, lažne vesti, veštačka inteligencija i etika izazovi su uz kibernetičku sigurnost kojim se susreće danas struka odnosa sa javnošću ne samo na nacionalnim, nego i globalnim nivoima. Kreativnost je ključ komunikacijskog uspeha a jedino zajedno, stručnjaci za odnose sa javnošću koji su bili i ostali ključan faktor upravljanja ugledom, mogu doprineti kredibilitetu kroz transparentnost, istinitost i kredibilitet izvora informacija. Ponosan sam što smo po četvrti put u Srbiji i što će...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Počela PRO PR konferencija: Transparentnost, lažne vesti, veštačka inteligencija i etika

Izvor: Radio 021, 15.Mar.2024

Danas je u beogradskom hotelu "Mona Plaza" počela 21. međunarodna PRO PR konferencija koja će u tri dana okupiti 220 učesnika iz 16 zemalja.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.