Izvor: Luftika.rs, 20.Feb.2024, 11:17

Tri nova slučaja morbila u Beogradu, hospitalizovan nevakcinisani tinejdžer

Tri nova slučaja malih boginja registrovana su u Beogradu. Ova infromacija potvrđena je Kuriru u Gradskom zavodu za javno zdravlje Beograd.
– Zaražena je jedna žena (48) koja je vakcinisana i ona ima blage simptome. Drugi zaraženi je četvorogodišnji dečak koji nije vakcinisan. Treći zaraženi je osamnaestogodišnjak, takođe nevakcinisan. On je hospitalizovan na Infektivnoj klinici i ima upalu pluća – rečeno je u Gradskom zavodu za javno zdravlje Beograd.
Do sada je zaraženo >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ukupno sedam osoba malim boginjama. Šestoro je iz Beograda, a jedan slučaj registrovan je u Novom Sadu.
Prvi slučaj morbila u Novom Sadu, dete (9) prebačeno u Dečju kliniku Tiršova

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još tri slučaja malih boginja potvrđena u Beogradu: U pitanju su dete, odrasla ženska osoba i mladić

Izvor: Danas, 20.Feb.2024

U Beogradu su potvrđena još tri slučaja obolevanja od malih boginja. U pitanju su dete (4), mladić  (18) i žena (48). Niko od njih nije u srodstvu, potvrđeno je za Danas u Gradskom zavodu za javno zdravlje u Beogradu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.