Tranzit Venere u Ovnu donosi ljubavnu idilu za 5 znakova – do kraja aprila sve će pucati od romantike i strasti

Izvor: Luftika.rs, 12.Apr.2024, 10:48

Tranzit Venere u Ovnu donosi ljubavnu idilu za 5 znakova – do kraja aprila sve će pucati od romantike i strasti

April je mesec kada se naša osećanja bude, a kada zvezde i kosmičke konstalacije umešaju prste, dramatične promene u našem privatnom životu su neminovne. Upravo će takav efekat imati tranzit romantične Venere u vatrenom Ovnu, a planeta ljubavi nas čini smelim, pa smo spremni da povučemo rizične poteze i iskažemo iskrena osećanja.
Ipak, da biste preuzeli korake koji će vam promeniti život, morate da shvatite kakvog partnera želite da imate kraj sebe. Ovan je odlučan i pomalo tvrdoglav znak, a prema prognozi astrologa, pet srećnika Zodijaka očekuje jedan od najpovoljnijih perioda u ljubavi.
Lav Lavovi, moguće je da je ljubav koju ste dugo tražili bila kraj vas sve vreme.
Konačno ćete biti spremni da date...

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Vikend horoskop za 13. i 14. april: Pripremite se na promene raspoloženja

Izvor: Lepota i zdravlje, 12.Apr.2024

Vikend horoskop za 13. i 14. april donosi izazove. U subotu će Mesec preći iz znaka Blizanaca u znak Raka, a u nedelju će se pojaviti trigon Meseca i Marsa. Vikend horoskop za 13. i 14. april Ovan Uživajte u bezbrižnim vibracijama vikenda rano u subotu, Ovnovi. Otiđite na doručak sa prijateljima...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.