Tijana Dapčević potpuno promenila imidž, NEĆETE VEROVATI kako sada izgleda (foto)

Izvor: Story, 07.Okt.2019, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana Dapčević potpuno promenila imidž, NEĆETE VEROVATI kako sada izgleda (foto)

Pop pevačica Tijana Dapčević bila je gošća šou programa “Zvezde Granda”, a prilikom snimanja emisije fotografisala se sa Snežanom Đurišić koja je njihov zajednički selfi objavila na društvenim mrežama. Međutim, fanovi u komentarima navode da ne bi mogli da prepoznaju popularnu pevačicu, da je Snežana nije označila na fotografiji. Kako Tijana sada izgleda pogledajte na ... The post Tijana Dapčević potpuno promenila imidž, NEĆETE VEROVATI kako sada izgleda (foto) appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Story...






Povezane vesti

PRE SAMO 4 GODINE DUŠICA JAKOVLJEVIĆ JE BILA POTPUNO DRUGAČIJA: Zadruga joj PROMENILA ŽIVOT I LEPOTU

Izvor: Scandal.rs, 08.Okt.2019, 01:28

Dušica Jakovljević često menja frizuru, a sada je pokazala kako je izgleda sa drugom bojom kose. Svi su naikli na voditeljku kao platinastu plavušu, ali je pre 4 godine bila brineta. Ona je fotografiju iz prošlosti objavila na Instagramu i podsetila se kakav imidž je nekada imala.   NAKON DRAME...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.